U bent hier:

WIN 50 duo's voor Marcel Khalife en het ASO!

Kwaliteit uit Libanon

De Libanese zanger, componist en oedspeler Marcel Khalife behoeft eigenlijk geen introductie. Al sinds de vroege jaren 1970 is hij een inspiratiebron voor progressieve stemmen in de Arabische wereld, Zijn muzikale inlevingsvermogen, zijn subtiele spel en zijn poëtische verbeelding maken hem tot een uitzonderlijk musicus. Khalife bevrijdde het Arabische luitspel van beperkende regels en creëerde een nieuwe wereld van geluiden, vaak in samenwerking met grote hedendaagse dichters.

Khalife en het ASO

In de Antwerpse Elisabethzaal deelt hij het podium met het Antwerp Symphony Orchestra onder leiding van Dirk Brossé. Khalife bewerkte zelf zijn doorleefde composities voor orkest en verrast zijn publiek met die intense eigen arrangementen. Laat de kans niet schieten om hem live aan het werk te zien!

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft maar liefst 50 duotickets weg voor het concert van Marcel Khalife en het ASO op vrijdag 15 juni om 20u in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 11 juni, winnaars krijgen een mailtje op dinsdag 12 juni.