U bent hier:

WIN 5 exemplaren van Vos!

Vos en Gorki

Zondag zal voor de Gentenaars altijd Vosdag blijven, want bijna drie jaar na het plotse overlijden van de Gorki-zanger zijn ze hem in de Arteveldestad nog niet vergeten. Maar dat blijkt ook voor de rest van Vlaanderen te gelden, want de biografie van Luc De Vos, die pas verscheen, klom in no time op in de boeken-top 10.

Getroebleerde held

De Nederlandse auteur Leon Verdonschot (recensent bij onder meer De Groene Amsterdammer) reconstrueert het leven van Luc De Vos aan de hand van talloze interviews met (jeugd)vrienden, familieleden, muzikanten en bewonderaars en creëert daarmee een intiem portret van een getroebleerde held die veel te vroeg gestorven is.

Vos op tournee

Verdonschot gaat ook op tournee met Vos en landt op 10 juni in Gent met een dubbelshow: om 14u30 spreekt dichter Christophe Vekeman met hem in de Fnac, om 20u is Verdonschot te gast in de talkshow 'Gezellig keuvelen over boeken' in de Standaard Boekhandel aan DOK-Noord. Voor wie meer wil weten...

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 exemplaren weg van Vos. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 28 juni, de winnaars krijgen het boek kort erna toegestuurd.