U bent hier:

WIN 5 exemplaren van 'Healthy Sisters'!

Go go sista!

De zusjes Najima (30) en Rachida (36) Kharbouch begonnen vier jaar geleden met afvallen - én met bloggen over hun strijd tegen de kilo's. Vier jaar later zijn ze vijftig kilo kwijt en heeft hun blog Healthy Sisters duizenden volgers en fans.

Het geheim

Het geheim van hun succesvolle afvalrace delen ze nu ook in een boek, waarin ze je alles vertellen over diëten, sporten en hun familie. Want op dieet gaan is niet alleen een kwestie van volharding, maar het is een sociaal gegeven: wat is de impact van dei veranderde eetgewoonten op de gewoontes en tradities thuis?

Vrolijk lifestyleboek

De zussen schrijven over de ramadan, hardlopen met een hoofddoek en hun familie. Het maakt van Healthy Sisters een vrolijk lifestyleboek met een positieve toets, want de zusjes zijn het bewijs dat het kàn: gezonder leven en beter in je vel zitten. Laat je inspireren en motiveren, want gezond zijn hoeft écht niet moeilijk te zijn. 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 exemplaren weg van Healthy Sisters. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 5 juli. De winnaars krijgen de boeken snel erna thuis gestuurd!