U bent hier:

WIN 5 duotickets voor 'Heilig Hart'!

Herfstmelancholie

De herfst, daar worden wij melancholisch van. Gelukkig is er redding: Compagnie Cecilia is expert in het hedendaagse melodrama, besprenkeld met de nodige portie humor. Ze spelen dit najaar 'Marinus', over de Oostendse kapergeschiedenis. In november is er 'De soldaat-facteur en Rachel', het verhaal van een facteur aan het front en de dienstmeid van een militair. En natuurlijk blijft ook de klassieker 'De broers Geboers', al twintig jaar lang het betere huiskamerdrama. 

 

Quarterlifecrisis

Tot slot wordt ook succesnummer 'Heilig Hart' dit najaar nog eens hernomen, van 31 oktober tot 3 november in De Expeditie in Gent en intussen tourend doorheen Vlaanderen. In Heilig Hart zoeken twee mannen en twee vrouwen hun weg op de kronkelende autostrade van het leven. Ze vinden liefde of verliezen ze weer, en worstelen intussen elk met hun eigen drama. Quarterlifecrisis, iemand? 

 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 duotickets weg voor de voorstelling 'Heilig Hart', op woensdag 31 oktober in De Expeditie in Gent. Deelnemen kan tot donderdag 25 oktober, winnaars krijgen bericht op vrijdag 26 oktober.