U bent hier:

WIN 5 duo's voor Flowertime!

Fleurig Brussel

Een bloemetje misstaat nooit, dat is geweten. Brusselaars kunnen daarom van 11 tot 15 augustus genieten van Flowertime, een bloemenkunstwerk dat het Stadhuis van Brussel omtovert tot een ware bloemenzee. De hal, de gangen, de kantoren, de vergaderzalen en de ontvangstruimtes worden naar goede gewoonte versierd met tientallen unieke en verrassende bloemenarrangementen.

Groenten en fruit

Het Stadhuis zal niet alleen geuren naar bloemen, maar ook naar sappig fruit en zelfs groenten. Want ‘bloemen en vruchten’ wordt het thema van deze editie van Flowertime - met een knipoog naar de Brusselaars die zich steeds vaker verdiepen in urban farming en moestuinieren.

Nachtelijke bloem

Nieuw dit jaar zijn de ‘Flowernights’ waarbij je ook na zonsondergang kunt genieten van het feeërieke schouwspel in het Stadhuis. Naast je ogen worden ook je smaakpapillen verwend met een heerlijk degustatiemenu en spits je je oren voor de klassieke concerten door jonge beloftes van het Conservatorium van Brussel. Wees er snel bij, want de tickets voor deze bijzondere avonden zijn beperkt.

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 duotickets weg voor Flowertime, van 11 tot 15 augustus in Brussel. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 26 juli. De winnaars krijgen kort erna de tickets toegestuurd!