U bent hier:

WIN 5 duo's voor de Nacht van de Ontdekking!

Meet Muziekpublique

Ken je het Brusselse wereldmuziekhuis Muziekpublique niet? Jammer! Deze bruisende concertplek midden in de Matongewijk is nochtans meer dan het ontdekken waard: je ontmoet er muzikanten uit alle culturen pikt er muziek mee uit alle windstreken, en dat allemaal in een amicale ambiance.

Nacht van de Ontdekking

Dé uitgelezen gelegenheid om het huis te leren kennen is de Nacht van de Ontdekking: op 15 april zet Muziekpublique de deuren wagenwijd open met een programma dat een staalkaart wil zijn van de werking. Op het menu staan een sterk staaltje van de Iraanse muziektraditie met het Sâz ensemble, een folkduet waarbij vader en zoon Montanaro het beste van zichzelf geven en de avond sluit feestelijk af met het Portugees-Braziliaanse Forro Mior, wat zoveel betekent als: swingende dansmuziek uit het noordoosten van Brazilië. Na een kort concert is het de bedoeling dat iedereen, ja ook u, op hun opzwepende klanken de benen uitslaat.

Win!

Wij geven 5 duo's weg voor de Nacht van de Ontdekking, op zaterdag 15 april om 20u bij Muziekpublique in Theater Molière, Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 10 april, de winnaars krijgen een mailtje op dinsdag 11 april. Veel succes!