U bent hier:

WIN 5 cd's van Roeland Hendrikx!

Herfstmuziek 

Roeland Hendrikx is een van de bekendste - en beste - klarinetspelers van het land. Ondanks een lange carrière bij het Nationaal Orkest van België doet hij het nu ook solo en een pak intiemer, met een passie voor kleinschalige kamermuziek. Zijn nieuwe cd is met zijn fluweelzachte sound uitermate geschikt voor een donkere herfstdag: een goed boek en een warm dekentje erbij en je avond is compleet. 

 

Een gedurfd programma

Hendrikx kreeg als eerste Belgische soloartiest de kans om in Londen een cd op te nemen met het illustere London Philharmonic Orchestra: een eer die enkel de allergrootsten te beurt valt. In het programma voor de cd mijdt Hendrikx de grote hits uit het repertoire, om voluit te kiezen voor de beste klarinetmuziekDedications werd een combinatie van het bekendste klarinetconcerto ooit (dat van Mozart), een onterecht verguisd werk (Bruchs dubbelconcerto voor klarinet en altviool) en een onverklaarbaar vergeten werk (het Klarinetconcerto van Gerald Finzi). 

 

Win! 

Misschien weerkinkt die hemelse muziek binnenkort wel in jouw eigen huiskamer, want UiTinVlaanderen.be geeft vijf exemplaren weg van de cd Dedications, door Roeland Hendrikx en het London Philharmonic Orchestra. Deelnemen kan tot donderdag 8 november, winnaars krijgen hun cd thuis toegestuurd.