U bent hier:

WIN 40 culturele kerstcadeaus!

Stress? 

Het einde van het jaar nadert, de spanning stijgt. Kerstbomen worden versierd, lichtjes worden opgehangen en ladingen ovenhapjes worden ingeslagen. En met de spanning stijgt ook het stressgehalte: waar halen we in godsnaam weer al die kerstcadeaus?

Blijf vooral rustig, UiTinVlaanderen heeft alles onder controle. Wij verzamelden speciaal voor u een veertigtal culturele cadeaus die zo onder de kerstboom kunnen: een strik errond en klaar. Want zeg nu zelf: wie heeft iets aan nog meer spullen? Wij geven dit jaar uitstapjes cadeau, die zijn veel meer waard dan het zoveelste paar sokken. 

 

Win! 

Deze pakjes liggen onder onze kerstboom:

1) Twee museumpassen

Met de museumpas bezoek je een heel jaar lang meer dan 120 musea, gratis en voor niets. Zo geef je dus niet een of twee, maar eindeloos veel uitstapjes cadeau: als ze daar niet blij mee zijn, dan weten wij het ook niet meer. Zelf ook zin gekregen in een museumbezoekje (of twee, of drie...)? Haal dan hier je eigen museumpas in huis. 

 

2) Drie cadeaubonnen voor het Kaaitheater

Het Kaaitheater biedt in Brussel een podium aan de betere theater-, dans- en muziekvoorstellingen, maar evengoed aan een prikkelende tentoonstelling, lezing of film. Maak kans op een van de drie cadeaubonnen ter waarde van 32 euro, voor een voorstelling naar keuze. Ideaal voor elke podiumliefhebber! 

 

3) Twee cadeaubonnen én twee jongerenabonnementen voor het NTGent

Het Gentse stadstheater NTGent ziet het als haar taak om een zo divers mogelijke waaier aan voorstellingen te programmeren, al dan niet geproduceerd door haar eigen ensemble. Wij hebben twee cadeaubonnen ter waarde van 40 euro te geef, én twee jongerenabonnementen (tot 26 jaar) goed voor vier voorstellingen naar keuze. De winnaars bereiden zich best voor op keuzestress! 

 

4) Tien duotickets voor DIVA

Geen budget voor diamanten onder de kerstboom? Geen nood, in het Antwerpse diamantmuseum DIVA hebben ze er meer dan genoeg. Met een van de tien duotickets bezoek je de vaste of tijdelijke tentoonstelling en vergaap je je aan de prachtige diamanten, juwelen en edelsmeedkunst.

 

5) Vijf cadeaubonnen voor Arenberg

Muziek, comedy, literatuur, theater, film, cabaret... Geen kunstvorm is  Arenberg te gek. Met een van deze vijf cadeaubonnen ter waarde van 25 euro mag je je in de rode pluche zeteltjes nestelen voor een voorstelling of concert naar keuze. 

 

6) Tien winter passes van BOZAR

Met een van de winter passes bezoek je alle lopende tentoonstellingen in BOZAR. Dat wil zeggen: Theodoor Van Loon, Beyond Klimt en Chris Marker. Drie cadeaus voor de prijs van één: dat wordt ongetwijfeld scoren. 

 

7) Vijf concertcheques voor AB

Ancienne Belgique is geen enkele Belgische muziekliefhebber onbekend. Vergeet cd's of platen onder de kerstboom, met een AB-concertcheque als cadeau kunnen muziekfanaten hun favoriete artiesten live aan het werk zien. Wij geven er vijf weg, elk ter waarde van 25 euro.

 

8) Twee duotickets voor Cinema Zed

Niets gezelliger op een ellendige winterdag dan een avondje wegzakken in de zeteltjes van de bioscoop. En dat treft, want Cinema Zed haalt de parels van de nationale en internationale filmwereld naar Leuven. Onder onze kerstboom liggen twee duotickets, goed voor een film naar keuze. 

 

Doe mee

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot dinsdag 18 december. De tickets worden verstuurd op woensdag 19 december, zodat ze nog net op tijd onder je kerstboom kunnen belanden. Vergeet op het deelnameformulier niet aan te duiden welk cadeau je graag wil winnen. Veel succes!