U bent hier:

WIN 10 duo's voor La La Land!

Hij rijfde zeven Golden Globe Awards binnen, dus La la Land is geheid een toppertje. De nieuwe van regisseur Damien Chazelle voert Emma Watson en Ryan Gosling op als een dreamteam in een meedogenloos hard Hollywood. Is de winter niet het ideale seizoen voor een romantische musical-comedy-drama-film? Sure!

Mia en Sebastian

Mia (Watson) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Win

Wij geven zomaar tien duo's weg voor La la land, release op 25 januari. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 25 januari, de vouchers (waarmee je terecht kan in elke Belgische bioscoop waar de film speelt) krijg je nog voor het weekend toegestuurd. Veel succes!