U bent hier:

WIN 10 duo's voor de Antwerpse Museumnacht!

Nachtelijk rendez-vous

Waar vinden de slapelozen, de nachtraven, de nog-ééntje-en-dan-ben-ik-weg-mensen én de kunstliefhebbers elkaar? Op de Antwerpse Museumnacht natuurlijk! Jaarlijks gooien de Antwerpse musea één avond de deuren open voor een nachtelijk rendez-vous met het publiek. 22 musea verleiden je op 4 augustus met speed-rondleidingen en een overvloed aan activiteiten.

Wat is er te doen?

Enkele voorbeelden? Waag je aan een workshop modeltekenen in het MAS of het M HKA, laat een brief voor je schrijven in het Letterenhuis of voel je een echte archeoloog in het Felixatelier. Beklim de stelling van de portiek in het Rubenshuis en werp een blik op de restauratie. Volg een barokke speurneuzentocht in het Snijders&Rockoxhuis of geniet van het vrij podium in Museum Vleeshuis.

En hoe geraak je op al die plekken? No worries: met je ticket kan je de handige pendeldienst tussen de musea gebruiken.

Afterparty

Doorzakken kan tot 4.00 uur op de afterparty in AMUZ. Deze concertzaal was ooit de kloosterkerk van de paters augustijnen - een unieke locatie voor een wild feestje, quoi!

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft tien duo-polsbandjes weg voor de Museumnacht op zaterdag 4 augustus in diverse musea in Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 23 juli, winnaars krijgen de polsbandjes toegestuurd. Succes!