U bent hier:

WIN 10 culturele gidsen voor Brussel!

Bruxelles, ma belle

Brussel: thuis van het atomium, onze vorst en een aanzienlijke hoeveelheid wafels en frieten. Maar ook van heel wat cultuur van de bovenste plank. Geen idee hoe je je weg moet vinden tussen al die musea, galerijen, theaters en festivals? Geen nood, wij komen met de redding: de Culturele Gids van Brussel. Dit boekje is al twintig jaar lang een lichtbaken voor iedereen die wegwijs wil raken in alle culturele activiteiten in onze hoofdstad. En - wij kunnen het weten - dat zijn er veel. 

 

Handig overzicht

 Het eerste deel van de Culturele Gids biedt een overzicht van alle festivals, tentoonstellingen en grote evenementen die tussen 1 januari en 31 december plaatsvinden in Brussel, gerankschikt per maand. Het tweede deel bevat de afzonderlijke programma's van alle Brusselse theaters en concertzalen. En ten slotte vind je achterin een lijst met de beste adressen voor culturele en recreatieve activiteiten in de hoofdstad: culturele centra, musea, bioscopen, jazzclubs, cafés, thematische rondleidingen en stadswandelingen.

 

Win!

Wil je er ook een Culturele Gids in huis? Dat treft, want UiTinVlaanderen.be geeft maar liefst 10 exemplaren weg. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot woensdag 19 december, de winnaars krijgen hun gids kort daarna thuis toegestuurd.