Tips voor kinderen

 • Jonge Snaken

  undefined
  Alle leeftijden

  25 en 26 oktober - Festival Jonge Snaken trapt de vakantie in gang met leuke familievoorstellingen. De geweldige voorstelling Mile(s) Tones is al uitverkocht, maar voor de stoere dansvoorstelling Rauw (8+) en 3 op 3 (6+) kan je nog kaartjes krijgen! 

  Lees meer
 • Cinekids

  Filmfestival
  3+

  29 oktober t.e.m. 2 november - De vijfde editie van het Cinekids Festival in Wilrijk staat in het teken van dieren. Beestige films, strips en workshops Poezenmanieren staan op het proramma!

  Lees meer
 • Circo Roma

  circusfestival
  alle leeftijden

  30 oktober t.e.m. 2 november - Voor kunst- en vliegwerk moet je in de Roma zijn. Tijdens de herfstvakantie komt het kruim van de hedendaagse circuswereld en jong talent naar Borgerhout. Alle voorstellingen van Circo Roma zijn geschikt voor kinderen!

  Lees meer
 • Herfstkriebels in Bokrijk

  Halloweentocht
  3+

  1 & 2 november - Bokrijk wordt omgetoverd tot een griezelpark. Van deathride tot spookwandeling: geniet ervan met het hele gezin. Geen onthoofde lijken op Herfstkriebels! Tijdens dit familie-evenement staat 'grumor' centraal: een flinke dosis griezel, zonder dat het echt eng wordt.

  Lees meer
 • Twinkelweek

  Festival: muziek, theater, circus
  alle leeftijden

  25 oktober t.e.m. 2 november - Ook De Spil in Roeselare doet zijn duit in het festivalzakje. De circussterren van Magmanus (9+) springen en rollen door de Twinkelweek, dat dit jaar vooral véél muziekvoorstellingen en -films op het programma zet, maar ook de theatervoorstelling Koningskind (3+)

  Lees meer
 • CinéRabot

  6+

  Woensdag 29 oktober - Nog meer film! Op CinéRabot in Gent kan je de Franse animatiefilm Minuscule en de Mierenvallei (6+) zien, mét vooraf de Oscarwinnende kortfilm Mr. Hublot en pompoencakejes. 

  Lees meer
 • Filem'on

  Filmfestival
  alle leeftijden

  26 oktober-2 november -  Filem'on gaat helemaal wild! Brusselse cinema's draaien films voor kleuters tot tieners uit de hele wereld. Grote verrassing dit jaar zijn de films in het Museum voor Natuurwetenschappen, zoals de dinofilm Dino's reanimeren (7+), de natuurdocumentaires voor kinderen Natuur in beweging (4+) en De nieuwe wildernis (8+).

  Lees meer
 • Kleine Rode Eva

  theater
  7+

  Op tournee - Kleine Rode Eva is een gedeeltelijk gedeelde ervaring. Huh?! Wij verklaren ons nader: bij deze voorstelling van De Maan kijken kinderen en volwassenen naar hetzelfde podium, maar uit hun koptelefoons stroomt een ander verhaal. Voor kinderen is dat losjes gebaseerd op Roodkapje, volwassenen krijgen een tekst van Louis Paul Boon te horen. 

  Lees meer
 • Van oerknal tot mammoet

  expo
  Alle leeftijden

  t.e.m. 15 december - Indiana Jones is weer helemaal terug van weggeweest. Maak je zoon- of dochterlief zo blij als een held bij een happy end en trakteer hem of haar op een archeologie-ervaring. Mammoeten, sabeltandtijgers, een Ice Age lounge, de ideale broedplek voor archeologen in spe.

  Lees meer
 • Big Bang

  festival
  5+

  1, 2 en 9 november - Boem! Paukenslag! Avontuurlijke muziek voor kinderen doet de stad op haar grondvesten daveren. Ook dit jaar wacht je een razend interessant programma boordevol concerten, installaties en workshops met topmuzikanten uit binnen- en buitenland.

  Lees meer

Pagina's

Download de UiTagenda-app

Get it on Google Play