U bent hier:

Wat te doen in het weekend?

Ben je er zo eentje die zijn agenda het liefst leeg laat, en afwacht wat er in het weekend komt aanwaaien aan vrienden/feestjes/activiteiten? We snappen het volledig, maar in het slechtste geval beland je zowel zaterdag als zondag in je onesie op de bank, voor de buis. leuk voor één keer, maar misschien moet je af en toe zelf toch eens wat meer initiatief nemen? Neen, haal nu je schouders niet op, zo moeilijk is het niet om die weekenddagen in te vullen met leuke activiteiten. Alles heeft te maken met de mood waarin je bent.

Wat te doen dit weekend? Here we go!

Hieronder vind je inspiratie voor leuke to do's in heel Vlaanderen en Brussel - verfijn tot wat er te doen is in je buurt.

 • Actieve modus?

  't Zal wel zijn. Af en toe moet er eens wat stoom afgeblazen, zeker wanneer er een zeurderige kater in je hoofd zit. Zet het weekend goed in met wat lichaamsbeweging en ga voor lopen, zwemmen, fietsen of wandelen of yoga. Niet duur, niet moeilijk, en geloof ons: het hélpt.

 • Cultuurminded?

  Een weekend zonder voedsel voor de geest is een verloren weekend. Boeken lezen is natuurlijk leuk, maar wat denk je ervan om een vriend of vriendin op te trommelen en eens van cultuurtje te gaan doen? Vlaanderen en Brussel bulken van de explosieve dansvoorstellingen, verfrissende theatervoorstellingen of swingende concerten.

 • Mag het wat rustiger?

  No prob, we hebben het begrepen. Niets ontspannender dan op een zondagochtend, met de ogen nog half toegeplakt, op eigen tempo door een museum te kuieren. Beter nog: haal een audiogids bij de balie, en laat je door de zachte stem van professionals door de expo leiden - de ideale manier om wakker te worden.

 • Kinderen op sleeptouw?

  Dan is leuke dingen plannen natuurlijk extra belangrijk, wil je zondagavond niet met een zenuwinzinking aan de keukentafel zitten. Je kan het aanbod voor dit weekend hier checken, maar wist jedat je op UiTmetVlieg.be nog makkelijker terugvindt wat er dit weekend allemaal voor families te doen is in je buurt?

 • Platzak?

  Geen duit, toch Uit, zeggen wij altijd. Het is niet omdat je op de kleintjes moet letten dat je gedoemd bent het hele weekend naar herhalingen te kijken van AVS. Er zijn een heleboel leuke activiteiten die je ook dit weekend niks, nul, noppes, nada kosten

 

 

Wat te doen in het weekend?