RSS info

Met RSS blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente evenementen en tips van deze site. Welke links je wenst te ontvangen, kan je zelf op voorhand instellen. UiTinVlaanderen biedt 3 RSS-feeds aan:

1. De tips op de homepagina
2. De resultaten van je zoekopdracht
3. De evenementen per locatie/organisatie
4. Hoe werkt RSS?

1. De tips op de homepagina

Abonneer je hier en ontvang de aanraders van onze redactie (twee maal per week)

2. De resultaten van je zoekopdracht.

Je kan elke zoekopdracht, hoe ruim of specifiek ook, toevoegen aan je RSS-reader via het RSS-icoontje naast je zoekopdracht. Hieronder een voorbeeld van een RSS-feed die je kan maken van 'Fietsen en wandelen in Haspengouw'

3. De evenementen van de locaties of organisaties.

Je kan bij de locatie van jouw keuze alle events in jouw RSS-reader toekrijgen die zich op deze locatie zullen afspelen. Als voorbeeld: de events van DeSingel in Antwerpen:

4. Hoe werkt RSS?

Om van bovenstaande feeds gebruik te maken, volg je de specifieke instructies van je nieuwslezer.

Op vaste tijdstippen verzamelt en bundelt een nieuwslezer (de newsreader) de nieuwe evenementen en tips (de newsfeed) en verstuurt deze naar alle geïnteresseerden.

De gekozen RSS-feeds kan je oproepen via je nieuwslezer (dit is een speciaal hiervoor ontworpen programma dat op het web wordt aangeboden) of via je browser (enkele browsers, bvb. Firefox,  bieden de mogelijkheid aan RSS-feeds toe te voegen en te bekijken via de browser).

Download de UiTagenda-app

Get it on Google Play