Over UiTinVlaanderen

UiTinVlaanderen.be, de kortste weg naar 1001 cultuurideeën en UiTtips

UiTinVlaanderen.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door CultuurNet Vlaanderen. Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hét startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is.

De bijhorende nieuwsbrief UiTmail wordt tweewekelijks verstuurd naar meer dan 60.000 abonnees. Nog geen UiTmail-abonnee? Schrijf je hier meteen in. Zo hoef je niets meer te missen en maak je bovendien kans op vele vrijkaarten.

UiTinVlaanderen.be maakt bovendien deel uit van een ruimer netwerk (het UiTnetwerk) dat zich profileert als dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen. Voor Vlaanderen kan je dus terecht op UiTinVlaanderen.be, maar bijna één derde van de gemeenten, steden, regio's en provincies sloten zich inmiddels reeds bij het UiTnetwerk aan. Vandaar dat je ook terecht kan op sites als UiTinAalst, UiTinWaregem, UiTinBrussel, UiTinMechelen, UiTinLeuven, enz…

Je kan UiTinVlaanderen.be contacteren via info(at)UiTinVlaanderen.be


Niet te missen

Het Theaterfestival
Brussel theaterstad

Het Theaterfestival

Klassiek in de stad
Hemelse klanken in Antwerpen

Klassiek in de stad

Uitzomeren
eindezomerfestival

Uitzomeren

Laat je inpakken
Terug naar school

Laat je inpakken

Leuven autovrij
stadsevenement

Leuven autovrij

Het Hamiltoncomplex
spannend jeugdtheater

Het Hamiltoncomplex


Je proeft als eerste van de nieuwe uitinvlaanderen.be.

We horen graag wat je ervan denkt.