Mobiel

De meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel op je mobiele telefoon!

Meer en meer willen mensen overal waar ze zijn meteen een antwoord op hun vraag of behoefte. In dit geval: wat is er vanavond te doen in deze regio, stad, gemeente of buurt? Via de mobiele UiTagenda van UiTinVlaanderen.be krijg je nu via elke GSM met internettoegang informatie over de vele uitgaansmogelijkheden (theatervoorstellingen, festivals, concerten, workshops, nachtleven, musea, ..), waar je je ook bevindt.

Je hebt de keuze uit deze mogelijkheden:

1. UiTinVlaanderen.be op élke mobiele telefoon
2. UiTagenda op je iPhone
3. UiTagenda voor Android-toestellen

 

m.uitinvlaanderen.be, voor élke GSM met internettoegang

De mobiele site is minder uitgebreid dan de gewone site die je momenteel bezoekt, maar biedt je wel alles wat je nodigt hebt om snel te weten wat er waar en wanneer te doen is. Beschikt je mobiele telefoon over een GPS functie, dan helpt die je aan tips in je onmiddellijke omgeving. Dankzij een Google API voor het vinden van locatiecoördinaten, ontvangen ook alle andere gebruikers evenementen in de buurt, simpelweg door een trefwoord in te geven (straat, gemeente, standbeeld, winkel, ..).
De mobiele site kan je met je GSM* bereiken via m.UiTinvlaanderen.be (of via www.UiTinVlaanderen.be)

 

UiTagenda op je iPhone

De UiTagenda voor iPhone en iPodTouch is gratis* beschikbaar in de appstore op je toestel of via iTunes. Download hem onmiddellijk in de iTunes store via onderstaande knop, of bekijk het filmpje.

Verkrijgbaar in de App Store

 

UiTagenda voor Android

AndroidopHTCMagic

Ook voor toestellen met het besturingssysteem van Google, Android,  is de UiTagenda gratis* beschikbaar in de Android Market! (vb. HTC, Samsung, LG)!

Android


* de applicaties en de site zijn helemaal gratis. Surfen met je telefoon vereist een gsm-abonnement dat mobiel surfen toelaat of een netwerk (wifi) waartoe je toegang hebt. Die tarieven voor je mobiele internetverbinding zijn afhankelijk van je operator.