Winterpret 2011

Als gevolg van de gestegen terreurdreiging, zijn de meeste evenementen in regio Brussel vandaag afgelast. We raden aan om de website van de organisator te raadplegen voor meer info.

0.56.0.0.0 Thema onbepaald

Voor zijn 10de verjaardag pakt Winterpret uit met grote en kleine verrassingen: een nieuwe route, een tweede Food Plaza, heel bijzondere tentoonstellingen, meer verkeersvrije straten en twee lichtstoeten. Niet ver van het eigenlijke parcours legt CitySki een heuse skipiste aan, namelijk op de Kunstberg. Daar hoort natuurlijk een echt sneeuwdorp bij!
Met een reuzenrad op het Sint-Katelijneplein, een ijsbaan op de Vismarkt, een Europese kerstmarkt met kaarsen, glühwein en ander lekkers op en rond de Grote Markt en de Beurs, baadt Brussel tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode in een magische, feeërieke sfeer, die de harten van jong en oud weet te verwarmen. Rest ons alleen nog te dromen van een witte Kerst? Uitzonderingen op de openingsuren: - zaterdag 24 en 31 december: 11:00 > 18:00 - zondag 25 december en 1 januari: 12:00 > 22:00.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Katelijneplein, Grote Markt, Vismarkt en rond de Beurs

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 november 2011 tot 1 januari 2012
Organisatie BGE - Bureau voor de Grote evenementen
Links
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

Repelsteel
Sprookjestheater

Repelsteel

Eastern Daze
concert in Vooruit

Eastern Daze

Stan Douglas
expo in Wiels

Stan Douglas

CLUB 26: Safi en Spreej
Opwindende muziekavond

CLUB 26: Safi en Spreej

De Nacht van Pafke
Literaire hommage

De Nacht van Pafke