Will Tura met orkest

Concert Thema onbepaald

Will Tura met uitgebreid orkest van strijkers en blazers Will Tura, Koning van het Vlaamse Lied staat al meer dan 55 jaar op de planken en charmeert nog steeds het grote publiek met zijn repertoire vol hits en legendarische meezingers. Het is niet de eerste keer dat we Will Tura mogen verwelkomen in onze Capitole...
Will Tura met uitgebreid orkest van strijkers en blazers
Will Tura, Koning van het Vlaamse Lied staat al meer dan 55 jaar op de planken en charmeert nog steeds het grote publiek met zijn repertoire vol hits en legendarische meezingers. Het is niet de eerste keer dat we Will Tura mogen verwelkomen in onze Capitole. Iedere show is steevast uitverkocht, elk concert is een groot succes en dat zal deze keer ongetwijfeld niet anders zijn.
Tuurke Blanckaert gaf zijn eerste concert op zijn 9 jaar. Het begin van een gouden carrière. In 1962 vloog het nummer Ik ben zo eenzaam zonder jou zo'n 60.000 keer over de toonbank. Zowat elke single die hij nadien schreef, belandde wekenlang op nummer één in de hitlijsten. Hij was de eerste Belgische artiest die in de jaren zeventig de rocktempel Vorst Nationaal liet vollopen. Will Tura staat onherroepelijk gegrift in het geheugen van de Belgische muziekgeschiedenis. Het concert in Capitole Gent is een unieke buitenkans om deze levende legende nog eens aan het werk te zien. Hou je vast voor een avond vol meezingers, sfeer en échte Vlaamse charme.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Capitole Gent
Graaf Van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 maart 2013
Leeftijd 18+
Prijs € 40.0
Categorie 1: 40 - Categorie 2: 35 - Golden Seat: 45 - Dinner Seats: 80
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 0900 69 900
Organisatie Music Hall
Links
Trefwoorden Will Tura, Concerten, UiTPAS Regio Aalst

Niet te missen

DANI KLEIN & SAL LA ROCCA
Dani sings Billie Holiday

DANI KLEIN & SAL LA ROCCA

Expo 'Beam me up'
Buitenaardse kinderexpo

Expo 'Beam me up'

Kortfilm Festival Leuven
Jaarlijks filmfeest

Kortfilm Festival Leuven

Museumnacht Gent
Kunst na de werkuren

Museumnacht Gent

Putteke Winter
In heel Vlaanderen

Putteke Winter