Trixie Whitley (UITVERKOCHT)

Concert Pop en rock

Breekbare ballades, vlammende soul: Fourth Corner, CDlaunch! Thuis in Gent & the States. Maar ondertussen vooral op het podium in haar element. Getuige nu weer recente passages te lande: Cactus, OLT Rivierenhof, Feest In Het Park...
Zangeres Trixie Whitley speelt ook gitaar en toetsen. En neemt haar tijd. Voorjaar 2013 moet haar eerste cd er eindelijk zijn. Maar veel nummers zijn de voorbije jaren al danig gerodeerd. De Morgen na Cactus: 'de songs die je in avant-première te horen kreeg, gaven ook het publiek reden tot jubelen... een siddering door het hele Minnewaterpark... de vier sterren verdiend... Van zompige roots over breekbare ballads tot vlammende soul: Whitley maakte zich met schijnbaar gemak meester van al die stijlen.' En hier ook De Standaard: '4* op 5... maakte indruk... waarom toch zo laag op affiche?' En dan weer knack.be na OLT Rivierenhof: 'Trixie Whitley imponeert... Het Antwerpse Openluchttheater tot de laatste centimeter vullen, nog voor je een debuutalbum in je merchandisingstand kunt leggen, faut le faire. Trixie Whitley bewees dat ze alle lof van haar groeiende fanbase dubbel en dik waard is... De nummers die een herkenningsapplaus meekregen, waren namelijk niet op een hand te tellen... kippenvel tijdens de soms hartverscheurende ballads... het enorme spectrum van die stem.... fluisterde bij momenten bijna huilend, croonde met de soul van haar zwarte voorbeelden en haalde seconden later verbijsterend uit... De perfecte set is voor straks, wanneer dat album er eindelijk is en de podia veel groter zullen worden.' Is de AB groot genoeg?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 maart 2013
Prijs € 20.0
20 EUR
Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
02-548.24.84, 02-548.24.24
Links www.abconcerts.be
Trefwoorden UiTPAS Regio Aalst
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

Villa Pace
Feest in Sint-Niklaas

Villa Pace

Jazz in 't Park
jazz festival

Jazz in 't Park

Open Monumentendag 2015
Vlaanderen en Brussel

Open Monumentendag 2015

Het Theaterfestival
Brussel theaterstad

Het Theaterfestival

Klassiek in de stad
Hemelse klanken in Antwerpen

Klassiek in de stad


Je proeft als eerste van de nieuwe uitinvlaanderen.be.

We horen graag wat je ervan denkt.