The New Forest

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Wunderbaum bouwt samen met NTGent The New Forest
Achter de werkelijkheid gloort iets nieuws. Een nieuwe realiteit. Je weet dat die realiteit bestaat. Te midden van de mondiale crisis voel je haar aanwezigheid. Je weet het. Er is een alternatief. Dat alternatief heet: The New Forest. Welkom. The New Forest is een grootschalig project waarbij we met man en macht bouwen aan een toekomstige samenleving. Betreed de grensverleggende The New Forest-nederzetting in het hart van Rotterdam. Bezoek in binnen- en buitenland The New Forest-voorstellingen, met steeds een nieuwe blik op brandende maatschappelijke thema’s. Ontmoet de inwoners van The New Forest: CEO's, wijkagenten, dansers, gentechnologen, copywriters, filmmakers en je eigen vrienden. Of creëer The New Forest virtueel, via een interactief online platform. Welcome to The New Forest, where imagination is our destination.

The New Forest – Het Begin

Onze eerste voorstelling binnen The New Forest gaat in première op 7 februari: Het Begin. We ontdoen ons van onszelf, nemen afscheid van de democratie, bezien de weeffouten van de wereld en bereiden ons voor op de totale afbraak. In The New Forest – Het Begin presenteren we de maquette van een nieuwe samenleving. Het aftellen is begonnen. Hier komt The New Forest. Start.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wie Walter Bart, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Maarten van Otterdijk, Maartje Remmers en Marleen Scholten, ZUS, Maarten van Otterdijk, Willem Schinkel
Waar NTGent Arca
Sint-Widostraat 4
9000 Gent

Toon kaart

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 maart 2013 tot 8 maart 2013
Prijs € 16.0
Tickets : 14 - 16 €
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Wunderbaum
Contact tickets@ntgent.be
Links www.ntgent.be/productie/new-forest

Niet te missen

Couleur Café
Festival voor wereldmuziek

Couleur Café

Watou
Kunstenfestival

Watou

Zin in zomer
Festival

Zin in zomer


Je proeft als eerste van de nieuwe uitinvlaanderen.be.

We horen graag wat je ervan denkt.