Taalvakanties Engels (Malta)

Als gevolg van de gestegen terreurdreiging, zijn de meeste evenementen in regio Brussel vandaag afgelast. We raden aan om de website van de organisator te raadplegen voor meer info.

CLIPtaalvakanties organiseert ludieke taalvakanties (Frans, Engels en Spaans) in binnen en buitenland voor jongeren van 8 tot 20 jaar.
Het huis, het dorp en de streek lenen zich tot een gevarieerd animatieprogramma met sportieve, avontuurlijke, sociale, toeristische en culturele elementen.

Het CLIP-team zorgt voor een goedgevuld animatieprogramma. We swingen erop los tijdens ons eigen Swingpaleis, ontrafelen het mysterie bij de levensechte Cluedo en laten ons vertroetelen tijdens een wellnessavond. Naast interactieve stadsspelen’, een fuif en een sluipspel op het strand, gaan we regelmatig naar de kust (Qawra en Birzebuggia) voor teambuildingsactiviteiten in het water of een discussie in de schaduw van een palmboom.

Voor de taalactiviteiten trekken we vaak de straat op om contacten te leggen met de perfect tweetalige én vooral goed verstaanbare bevolking. Malta stond immers lang onder het bestuur van Groot-Brittannië. Overal zijn de vriendelijke Maltezers meteen bereid om te helpen en een babbeltje te slaan...

Met superleuke groepsvormende activiteiten overwinnen we de aanvankelijke drempelvrees om Engels te spreken. De positieve opmerkingen met beloningen aan het einde van de week - zowel voor de groep als voor de individuele deelnemer - vormen een extra stimulans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Airport (vertrek)
/ /
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2012 tot 30 augustus 2012
Leeftijd 13+
Prijs € 919.0
Links
Trefwoorden Engels, Taalvakanties
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

Putteke Winter
In heel Vlaanderen

Putteke Winter

Repelsteel
Sprookjestheater

Repelsteel

Eastern Daze
concert in Vooruit

Eastern Daze

Stan Douglas
expo in Wiels

Stan Douglas

CLUB 26: Safi en Spreej
Opwindende muziekavond

CLUB 26: Safi en Spreej