Mindscapes

Als gevolg van de gestegen terreurdreiging, zijn de meeste evenementen in regio Brussel vandaag afgelast. We raden aan om de website van de organisator te raadplegen voor meer info.

Tentoonstelling Fotografie

Albert Von Schrenck-Notzing, Man Ray, Francesca Woodmann, David Claerbout, Dirk Braeckman, Raoul Ubac, Gaël Turine, Carl De Keyser, Viviane Joakim, Louis Darget, Jules Bernard Luys et Emile David, Pierre Radisic.
In het kader van the Summer of Photography 2012 stelt de Centrale voor hedendaagse kunst de tentoonstelling 'Mindscapes' voor. Hoe maak je het onzichtbare zichtbaar? Deze tentoonstelling is in verschillende hoofdstukken opgevat en brengt een subjectieve en intuïtieve lezing van de fotografische voorstelling van mens en landschap. Onder meer mediumnistisch fotomateriaal, voodootaferelen, vluchtige lichamen, röntgenfoto's, materialisaties en subjectieve landschappen vormen telkens een van de etappes van deze reis door het mysterie van voorstelling en perceptie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CENTRALE for contemporary art
Sint-Katelijneplein 44
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 juni 2012 tot 30 september 2012
Prijs € 5.0
5 EUR
Organisatie CENTRALE for contemporary art
Contact cultuur@brucity.be
02-279.64.44
02-279.64.09(fax)
Links
Trefwoorden VisualArts
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

CLUB 26: Safi en Spreej
Opwindende muziekavond

CLUB 26: Safi en Spreej

De Nacht van Pafke
Literaire hommage

De Nacht van Pafke

Ik, Jij, Wij
Interactieve tentoonstelling

Ik, Jij, Wij

De kersentuin
groots theater

De kersentuin

Caligula
theater op topniveau

Caligula