Justice

Als gevolg van de gestegen terreurdreiging, zijn de meeste evenementen in regio Brussel vandaag afgelast. We raden aan om de website van de organisator te raadplegen voor meer info.

Concert Pop en rock

2003: Gaspard Augé en Xavier de Rosnay vinden mekaar in de muziek. Hun eerste wapenfeit: “Never Be Alone”, een remix van het nummer “We Are Friends” van Simian. Justice wordt een begrip met ijzersterke reputatie in de wereld van de elektronische muziek.
De remix van ?Never Be Alone? wordt een hymne voor een hele generatie, een bom die het jonge duo naar de toppen van de internationale hitlijsten katapulteert. Justice wordt gevraagd voor meer remixen en tekent voor opgemerkt werk voor onder andere Britney Spears, Franz Ferdinand, N.E.R.D. en Soulwax. Debuutalbum ??? verschijnt in 2007. Als een ware tsunami slaat het album in. De ?French Touch? die hun elektronische muziek kenmerkt wordt gesmaakt. Nummers zoals ?D.A.N.C.E?, ?Waters of Nazareth?, ?DVNO? en ?Phantom? maken het album tot een absolute topper. De wereld lijkt aan de voeten van Justice te liggen, het regent beloningen. Daft Punk erkent Justice als ware opvolger en nieuwe meesters van de dancefloor. De live optredens en DJ sets van Justice zijn dan ook must see?s voor wie van elektronische muziek houdt. Zowel op festivals als in concertzalen toont Justice zich uiterst efficiënt. En dan wordt het stil. Justice houdt radiostilte, bijna 2 jaar lang. Een eerste single ?Civilization? werd voor de zomer al uitgebracht. Het nieuwe album ?Audio, Video, Disco? is nu uit! En de hoge verwachtingen bij dit belangrijke tweede album worden moeiteloos ingelost. Nog meer goed nieuws uit het Justice kamp. Ze komen naar ons land! Op maandag 5 maart zal de Ancienne Belgique het decor zijn voor dit concert. Een hoogdag voor de electro in ons land! Tickets zijn vanaf vrijdag 11u te koop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 5 maart 2012
Prijs € 26.0
26 EUR
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Live Nation
Contact 015-29.59.00
015-29.59.99 (fax)
Links
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

Putteke Winter
In heel Vlaanderen

Putteke Winter

Repelsteel
Sprookjestheater

Repelsteel

Eastern Daze
concert in Vooruit

Eastern Daze

Stan Douglas
expo in Wiels

Stan Douglas

CLUB 26: Safi en Spreej
Opwindende muziekavond

CLUB 26: Safi en Spreej