Een nieuwe gevangenis in Beveren

Cursus of workshop Politiek en maatschappij

De opening van de gevangenis van Beveren is voorzien voor begin maart 2014. De gevangenis is volgens publiek-private samenwerking gerealiseerd. Ze biedt plaats aan 312 gedetineerden. Els van Herck, inrichtingshoofd en Kathleen Van De Vijver, regimedirecteur, stellen de gevangenis voor en zoomen in op de architectuur, nieuwe technologie en het aangeboden regime.
De opening van de gevangenis van Beveren is voorzien voor begin maart 2014. De gevangenis is volgens publiek-private samenwerking gerealiseerd. Ze biedt plaats aan 312 gedetineerden. Els van Herck, inrichtingshoofd en Kathleen Van De Vijver, regimedirecteur, stellen de gevangenis voor en zoomen in op de architectuur, nieuwe technologie en het aangeboden regime voor de gedetineerden. Tijdens deze avond is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Wie reeds deelnam aan het tweeluik 'Gevangenissen van de 19e en 21e eeuw' kan hieraan gratis deelnemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wie Els Van Herck en Kathleen Van De Vijver - directie gevangenis Beveren, Gevangenis Beveren, CC Ter Vesten , Bibliotheek Beveren, Cultuurbeleid Beveren
Waar OC Boerenpoort (kapel)
Sint-Elisabethstraat 31
9120 Melsele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 26 februari 2014
Prijs € 3.0
1,5 - met korting
Organisatie Vormingplus Waas-en-Dender
Contact waas-en-dender@vormingplus.be
03 775 44 84
Links www.vormingplus.be/waas-en-dender
Trefwoorden Maatschappij, HOMBW


Je proeft als eerste van de nieuwe uitinvlaanderen.be.

We horen graag wat je ervan denkt.