Cirque Végétal, Zielengroeisels

Theatervoorstelling Mime en bewegingstheater

Zielengroeisels is een unieke woordeloze voorstelling, waarin je geleidelijk wordt meegenomen in de fantastische wereld van het plantencircus. Het lijkt een wetenschappelijke wandeling die stapsgewijs overgaat in een artistiek geheel. De ontmoeting tussen de fantasiewereld van het circus en het plantenrijk is soms luchtig en vaak heel mooi. Na de voorstelling kan je iets drinken met de acteurs.
Samen met zijn gezelschap ‘Le Cirque végétal’ ontwikkelde de Franse circusartiest en landschapsarchitect, Lucas David, een unieke woordenloze voorstelling, volledig geïnspireerd op het Plantenrijk. De ‘Bomenman’, balancerend op stelten als een mangrove en de ‘Mosvrouw’, die put uit de rijke wereld van het Japanse butohtheater, voeren u binnen in het plantenuniversum. Traagheid en ogenschijnlijke stilstand worden getransformeerd tot een dynamische choreografie. De ontmoeting tussen de fantasiewereld van het circus en het Plantenrijk is soms luchtig, soms aards, soms helend en ook eens giftig, vaak heel mooi en zelfs een tikkeltje wreed, maar altijd boeiend en verrijkend.
Na de voorstelling kan je de fascinerende collecties bezoeken. Terwijl je iets drinkt, kan je met de artiesten dieper ingaan op de relatie tussen mensen en planten.
Een organisatie van GC de Muze van Meise, GC de Zandloper en de Nationale Plantentuin van België.
Kinderen welkom vanaf 9 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Nationale Plantentuin van België
Nieuwelaan 38
1860 Meise

Toon kaart

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 september 2012 tot 22 september 2012
Prijs € 18.0
16 euro (VVK) 10 euro (kind -12 jaar)
Organisatie GC de Muze van Meise
Contact 02/2686174
Links www.demuzevanmeise.be

Niet te missen

Couleur Café
Festival voor wereldmuziek

Couleur Café

Watou
Kunstenfestival

Watou

Zin in zomer
Festival

Zin in zomer


Je proeft als eerste van de nieuwe uitinvlaanderen.be.

We horen graag wat je ervan denkt.