Brussels Summer Festival 2012

Als gevolg van de gestegen terreurdreiging, zijn de meeste evenementen in regio Brussel vandaag afgelast. We raden aan om de website van de organisator te raadplegen voor meer info.

Festival Pop en rock

10 days of music and much more.
Het Brussels Summer Festival werd in 2002 voor de eerste keer georganiseerd door de stad Brussel onder de naam Eurit'mix. Enkele overheden, culturele instellingen en toeristische diensten koester- den de ambitie om in de zomer samen een groots cultureel evene- ment op touw te zetten in hartje Brussel. Zeven jaar later is het BSF een echte traditie geworden en heeft het zich weten vestigen als het populaire multiculturele zomer- feest bij uitstek. Het festival heeft dan ook heel wat pluspunten (een democratische toegangsprijs, uitzonderlijke locaties, gemak- kelijke toegankelijkheid, een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand programma...) waardoor zijn faam in binnen- en buitenland elk jaar toeneemt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Paleizenplein, Kunstberg, Magic Mirrors BSF

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 augustus 2012 tot 19 augustus 2012
Organisatie Brussels Summer Festival
Links
Brussel Deze Week

Lees AGENDA, het gratis uitmagazine van Brussel Deze Week dat wekelijks een overzicht biedt van het culturele aanbod in Brussel.

Niet te missen

Putteke Winter
In heel Vlaanderen

Putteke Winter

Repelsteel
Sprookjestheater

Repelsteel

Eastern Daze
concert in Vooruit

Eastern Daze

Stan Douglas
expo in Wiels

Stan Douglas

CLUB 26: Safi en Spreej
Opwindende muziekavond

CLUB 26: Safi en Spreej