Bocadero Waagnatie

Bocadero is in 2015 al aan zijn zesde editie toe en is zonder twijfel het meest bruisende stadsstrand van Vlaanderen geworden. Dit exclusieve stukje Saint-Tropez is gelegen naast de Schelde, aan de Waagnatie en op wandelafstand van het oude stadscentrum.
Bocadero is in 2015 al aan zijn zesde editie toe en is zonder twijfel het meest bruisende stadsstrand van Vlaanderen geworden. Dit exclusieve stukje Saint-Tropez is gelegen naast de Schelde, aan de Waagnatie en op wandelafstand van het oude stadscentrum. Met de voeten in het zand en genietend van een cocktail onder de palmbomen kan je op Bocadero heerlijk 'chillen' met de vrienden of netwerken in een zomerse sfeer.

Naast het publieksgedeelte, is er ook een privaat indoor gedeelte van 500 m2. Aangrenzend bevindt zich een privéterras van 360 m2. Dat alles kan afgehuurd worden door bedrijven en particulieren/organisatoren voor diverse events, parties, recepties, product launches enzovoort.

Groepen kunnen ook een corner reserveren op het publieksgedeelte. Daar kan u heerlijk aperitieven alvorens te genieten van een heerlijke maaltijd in een van onze drie restaurants. Wie zich culinair wil laten verwennen met de lekkerste visgerechten, kan terecht bij Radis Noir. Eerder voorstander van de Italiaanse keuken? Dan opent Capriani met plezier zijn deuren. Voor de heerlijke bistrokeuken kan u dan weer bij brasserie Le Roi Plage terecht.

Verkiest u om in de bar te blijven? Dan kan u nog steeds genieten van sushi of tapas van onze take-outs. Ook aan de zoetekauwen is gedacht. Cremerie Foubert zorgt weer elke dag voor heerlijk, vers en artisanaal ijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Waagnatie Expo&Events
rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 mei 2015 tot 6 september 2015
Prijs gratis
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Waagnatie Expo&Events
Contact info@bocadero.be
+32 3 2319265
Links
Trefwoorden zomer, salsa, zand, strand, cocktails, waagnatie, bocadero, stadstrand, strandwerpen, citybeach, AZ, strandvan antwerpen

Niet te missen

Expo 'Beam me up'
Buitenaardse kinderexpo

Expo 'Beam me up'

Kortfilm Festival Leuven
Jaarlijks filmfeest

Kortfilm Festival Leuven

Museumnacht Gent
Kunst na de werkuren

Museumnacht Gent

Putteke Winter
In heel Vlaanderen

Putteke Winter

Repelsteel
Sprookjestheater

Repelsteel